Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

Colofon

Initiatiefnemers:
Haarlemmermeer Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Business Plaza Nederland biedt met Haarlemmermeer Business Plaza alle ondernemers uit Haarlemmermeer een platform om zich te profileren.

Doel Haarlemmermeer Business Plaza:
Het doel van Haarlemmermeer Business Plaza is om ondernemers uit de regio Haarlemmermeer een platform te bieden om zich te profileren. Op Haarlemmermeer Business Plaza zijn alle economisch actieve bedrijven in Haarlemmermeer  vindbaar. Op Haarlemmeer Business Plaza zal altijd actuele informatie te vinden zijn die interessant is voor ondernemers uit de regio Haarlemmermeer. De redactie streeft ernaar om alle informatie zo optimaal mogelijk te verstrekken. 

Redactie:
De redactie voor deze website wordt gevormd door Haarlemmermeer Business Plaza. Wilt u redactie aanleveren? Klik dan hier. Wilt u graag eerst contact met de lokale manager, klik dan hier


Compatibiliteit:
De website is ontworpen om bekeken te worden met Internet Explorer versie 9 en hoger en op Firefox versie 3 en hoger. Het is mogelijk om de website met andere browsers te bekijken maar niet in alle browsers wordt de lay-out optimaal weergegeven of is niet alle functionaliteit beschikbaar.

Members en partners van Haarlemmermeer Business Plaza

  • PC Goeroe
  • WeesMeer
  • KiWi Marketing
  • HIer uw logo
Profiteer van de voordelen als member van Haarlemmermeer Business Plaza Meld u nu aan

Mailmore
Kiwi marketing
Bureau Hardes