Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

Over Business Plaza

Initiatiefnemers:
Haarlemmermeer Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Business PLaza Nederland biedt met Haarlemmermeer Business Plaza alle Ondernemers uit Haarlemmermeer en omgeving een platform om zich te profileren.

Doel Haarlemmermeer Business Plaza:
Het doel van Haarlemmermeer Business Plaza is om ondernemers uit Haarlemmermeer een platform te bieden om zich te profileren. Op Haarlemmermeer Business Plaza zijn alle economisch actieve bedrijven in Haarlemmermeer vindbaar. Op Haarlemmermeer Business Plaza zal altijd actuele informatie te vinden zijn die interessant is voor ondernemers uit Haarlemmermeer. De redactie streeft ernaar om alle informatie zo optimaal mogelijk te verstrekken.

Bedrijfsprofiel:
Uw eigen bedrijfsprofiel is vindbaar op Haarlemmermeer Business Plaza. Het toevoegen van uw gegevens maakt u beter vindbaar. Hiervoor kunt u member worden a 50 euro per jaar. Haarlemmermeer Business Plaza werkt met een Google gerelateerd zoeksysteem waardoor u gevonden wordt op zoekwoorden. Door het invullen van uw profiel wordt uw vindbaarheid dus verbeterd!   

Redactie:
De redactie voor deze website wordt gevormd door Haarlemmermeer Business Plaza. Wilt u redactie aanleveren? Klikt u dan hier.

Adverteren:
U kunt uw bedrijf beter profileren op Haarlemmermeer Business Plaza. Al vanaf € 99,- kunnen wij voor u een campagne op maat maken. Om te komen tot een optimaal rendement is het goed om in een persoonlijk gesprek uw wensen te bespreken en hier een campagne op te schrijven. Wilt u weten wat de standaard mogelijkheden zijn? Klik dan hier!

Members en partners van Haarlemmermeer Business Plaza

  • PC Goeroe
  • WeesMeer
  • Artchoices
  • HIer uw logo
Profiteer van de voordelen als member van Haarlemmermeer Business Plaza Meld u nu aan

Mailmore
Kiwi marketing
Bureau Hardes