Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

Het laatste nieuws

Meer psychische vermoeidheid ervaren door werk

13 november 2018
In 2017 gaf 16 procent van de werknemers van 15 tot 75 jaar aan zich minstens een paar keer per maand psychisch vermoeid te voelen door het werk. In 2015 meldde nog 13 procent van de werknemers deze klachten. Werknemers ervaren deze klachten bijna twee zo vaak als zelfstandig ondernemers.

Open Dag Personal Touch Nederland in Nieuw-Vennep

13 november 2018
Het hoofdkantoor van Personal Touch Nederland en Helen Michaëlis, eigenaar en therapeut van Personal Touch Nederland is verhuisd naar Nieuw-Vennep. Op zaterdag 17 november a.s. wordt de start aan de Kreilerhof 41 in Nieuw-Vennep officieel gevierd met een gezellig Open Huis van 13.00 uur tot 18.00 u voor klanten, buren en andere en geïnteresseerden. De officiële openingshandeling vindt plaats 13.30 u. Helen, therapeut laat dan graag haar vernieuwde praktijk zien en geeft graag informatie en uitleg over haar werkzaamheden en Personal Touch Nederland.

“Wat een topmiddag”

12 november 2018
Zomaar een tekst die is opgetekend uit de mond van een van de aanwezigen tijdens het netwerk event van Haarlem en Haarlemmermeer Business Plaza. Mede door de komst van tientallen ondernemers en de sprekers was het een bijzonder geslaagd evenement. Naast de interessante sprekers en het netwerken was er ook een mogelijkheid om op de kartbaan te laten zien wie nou een echte snelle ondernemer was. De snelste ondernemer uit de regio 2018 is geworden: Mike Teeuwen van De Keukenadviseur.

Spreker Peter ten Wolde liet ons zien dat we er enorm naast kunnen zitten

12 november 2018
Afgelopen week was Peter ten Wolde als spreker te zien tijdens onze kwartaalbijeenkomst. Hij vertelde ons over de huidige digitale wereld, waarin ons meer nieuws bereikt dan ooit tevoren. Populisme, klimaatverandering, conflicten, criminaliteit, veranderende sociale en maatschappelijke verhoudingen, toenemende concurrentie, meer verantwoordelijkheden, technologische ontwikkelingen, meer moeten doen met minder…… de wereld lijkt sneller te veranderen dan we kunnen overzien. Gaat dat allemaal wel goed (komen)?
Members en partners van Haarlemmermeer Business Plaza

  • PC Goeroe
  • WeesMeer
  • Artchoices
  • HIer uw logo
Profiteer van de voordelen als member van Haarlemmermeer Business Plaza Meld u nu aan

Mailmore
Kiwi marketing
Bureau Hardes