Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

Het laatste nieuws

Nieuwe wethouders en plannen gepresenteerd

14 januari 2019
Donderdag 10 januari 2019 gaat de geschiedenis in als de dag waarop het eerste college van de nieuwe gemeente Haarlemmermeer is aangetreden. De 6 nieuwe wethouders zijn namelijk gisteravond met een grote meerderheid van de stemmen benoemd door de gemeenteraad. Toch kreeg niet één wethouder de steun van alle raadsleden. Nieuw collegeprogramma Sowieso was het een prettige avond voor de nieuwe wethouders. Hun plannen werden namelijk enthousiast ontvangen door de oppositie. Daarmee is het coalitieakkoord ‘Samen bouwen aan een krachtig nieuw Haarlemmermeer’ dus vanaf nu het collegeprogramma. Het meeste enthousiasme kwam natuurlijk bij het nieuwe coalitie vandaan. Fractievoorzitter Johan Rip (HAP) zei dat hij al 2 weken glimlachend rondloopt. Hij verwacht dat die glimlach tot 2022 zal blijven.Belangrijkste belastingwijzigingen per 1 januari 2019

19 december 2018
De Eerste Kamer heeft op 18 december ingestemd met ruim 60 belastingmaatregelen voor burgers en bedrijven. Dit betekent dat de belastingtarieven vanaf volgend jaar omlaag gaan en de heffingskortingen (belastingkortingen) omhoog, waardoor werken lonender wordt.


Gevolgen Brexit voor Nederlandse ondernemers

17 december 2018
Op 29 maart 2019 verlaat het Verenigd Koninkrijk (VK) de Europese Unie (EU). Dit noemen we Brexit. Het VK wordt dan een land buiten de EU. Het VK is een belangrijke handelspartner voor Nederland, dus Brexit kan gevolgen hebben voor alle Nederlandse ondernemers.


Members en partners van Haarlemmermeer Business Plaza

  • PC Goeroe
  • WeesMeer
  • Artchoices
  • HIer uw logo
Profiteer van de voordelen als member van Haarlemmermeer Business Plaza Meld u nu aan

Mailmore
Kiwi marketing
Bureau Hardes